hullámai

Theta meditáció


Mi az a Theta meditáció?

A Theta meditációval az elalvás előtti mély ellazulás állapotában, a théta agyhullámok segítségével dolgozunk. Ebben a tudatállapotban agyunk még képes a tudatos döntéshozatalra, de már a tudatalattinkat is elérjük. Az ötletek, a kreativitás, az álmok mellett ide tartoznak még korlátozó hitrendszereink, félelmeink. 
A Theta meditáció más módszerekkel, hagyományos orvoslással együtt is kiválóan alkalmazható. Azonnali érzelmi, mentális és fizikai állapotváltozást tapasztalhatunk általa.Hogyan zajlik egy kezelés?

Általában van egy téma, amellyel megérkezik a konzultációra. Egy rövid meditációval, melyet ülő helyzetben végzünk, theta agyhullámra kerülünk, amely egy kellemes, ellazult állapot. Majd gyakorlatilag beszélgetünk. Ekkor felszínre kerülnek olyan akadályozó hitrendszerek, negatív blokkok, energiamintázatok, amelyek akadályozhatják a jelenlegi földi életében, hogy boldog, kiegyensúlyozott, harmonikus, anyagi bőségben, egészségben gazdag életet éljen. Ezeket megfigyeljük, az általuk kapott tanítások megértésre kerülnek, majd megengedjük, hogy az egész részei legyenek bennünk. Olyan ez, mint egy gyökeres átlényegülés.
Mindezt a Feltétel Nélküli Szeretet Terében tesszük.


 

Mennyi ideig tart a kezelés?

Érdemes 2 órát szabaddá tennie.


 

Születés/újjászületés
 


 

árak
 


 

 

nyilatkozat